Verzending & Retourzendingen

Duitsland, Oostenrijk en binnen Europa
Gratis verzending vanaf 100 € binnen 1 tot 7 werkdagen.
Normale verzending is via DHL voor 14.95 €.

Zwitserland en Liechtenstein
Gratis verzending vanaf 80 CHF binnen 1 tot 7 werkdagen.
Normale verzending voor kleine zendingen via A-Post.
Voor bestellingen tot een waarde van CHF 30, rekenen wij een minimum hoeveelheidstoeslag van een vast tarief van CHF 4,20 voor bepaalde productcategorieën.Dankzij de minimum hoeveelheidstoeslag profiteren onze klanten van lagere prijzen voor kleine producten.

Internationaal
De verzending met tracking gebeurt via DHL of Swiss Post voor 25 €.

In het geval dat u het verzendadres te wijzigen, moet u contact met ons op via onze e-mail info@kianao.com voordat u verzendt. Zodra de zending is gemaakt, kunnen we niet veranderen dit adres.

Bestellingen binnen Europa worden verzonden binnen 48/78 uurTijdens
promoties kunnen de bovenstaande termijnen veranderen.
Voor verzendingen buiten Europa en de Kleine Eilanden kunnen de levertijden en kosten variëren.Retourzendingen
Als u het om welke reden dan ook niet eens bent met wat u hebt gekocht, kunt u het product binnen een periode van veertien kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen retourneren en moet u dit in het retourcentrum doen.

De kosten voor het annuleren of retourneren van bestellingen (heen-en-terugzending, etc.) zijn voor rekening van de klant.
Voor de collecties OUTLET, SWIMWEAR en hygiëne artikelen worden geen retourzendingen geaccepteerd.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de geretourneerde artikelen in perfecte staat verkeren, gelabeld zijn en vergezeld gaan van het retourbewijs.Wijzigingen & omruilen
Dit is een retourzending en een nieuwe aankoop. Hiervoor moet u een retourzending van het kledingstuk dat u wilt ruilen naar onze vestigingen sturen en een nieuwe aankoop in de door u gewenste maat verwerken. De nieuwe bestelling met de gewenste maat zal worden verwerkt als elke andere normale bestelling.

De omruilperiode is veertien kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de aankoop.