FAQs - ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

Verzending

Welke verzendmethoden zijn beschikbaar?

Gratis verzending vanaf 100 € binnen 1 tot 7 werkdagen. De normale verzending gaat via DHL voor €14,95.

Gratis verzending vanaf 100 € binnen 1 tot 7 werkdagen. De normale verzending gaat via DHL voor €14,95.

Gratis verzending vanaf 80 CHF binnen 1 tot 7 werkdagen. Normale verzending voor kleine artikelen via A-Post en grote artikelen via B-Post. Voor bestellingen tot een waarde van 30 CHF rekenen we een minimum hoeveelheidstoeslag van 4.20 CHF voor bepaalde productcategorieën. Dankzij de toeslag voor minimale hoeveelheden profiteren onze klanten van lagere prijzen voor kleine producten.

Vergezelde verzending binnen 1 tot 7 werkdagen. Gewone verzending gaat via DHL voor €25.

Typisch binnen 1 tot 7 werkdagen. Door speciale omstandigheden met het Corona virus kunnen leveranciers vertragingen in de levering oplopen tot 14 dagen, maar we proberen onze voorraad dagelijks aan te vullen en met leveranciers snelle oplossingen te vinden.

Betalingsinformatie

Met Paypal, Credit Card: Visa, MasterCard, American Express en Twint.

We werken samen met onze betalingspartners, waaronder Paypal, Twint, Six, Stripe en Shopify, om de meest veilige betalingsoplossing op de markt te integreren. 

Geef terug

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product dat je gekocht hebt, kun je het binnen veertien kalenderdagen na ontvangst terugsturen en moet je dat doen bij het Returns Centre.

De kosten van het annuleren of terugsturen van bestellingen (heen- en terugzending, enz.) zijn voor rekening van de klant.

Retourneren wordt niet geaccepteerd voor de OUTLET, SWIMWEAR en Toiletry collecties.

Retourneren wordt alleen geaccepteerd als de geretourneerde koopwaar in perfecte staat is, gelabeld is en vergezeld gaat van het retourbewijs.

Verandering & Uitwisseling

Dit is een retourtje en een nieuwe aankoop. Om dit te doen moet je een retour van het artikel dat je wilt ruilen naar onze vestiging sturen en een nieuwe aankoop in de gewenste maat verwerken. De nieuwe bestelling in de gewenste maat wordt verwerkt als elke andere gewone bestelling. De omruilperiode is veertien kalenderdagen vanaf de ontvangst van de aankoop.

Bezoek het Ruil- en Retourportaal