Bedankt dat je er deel van uitmaakte!

(Hier zijn nog 3 kansen om te winnen)

We maken de winnaars later deze maand bekend. Intussen kun je nog tot drie keer meedoen aan de trekking voor nog eens drie kansen om te winnen.

We hebben hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

bestseller collection

Een snelle herinnering: Je kunt meer inzendingen voor de prijsvraag krijgen door een (of alle!) van de onderstaande stappen te volgen. We geven je tot drie extra inzendingen als je alle stappen volgt, dus neem even de tijd en doe ze alle drie!

1. schrijf een commentaar op TikTok

Doe mee aan de weggeefpost op onze TikTok pagina, en vertel ons wat je zo leuk vindt aan KIANAO! Vergeet niet minstens één vriend in je commentaar te taggen, zodat je ons kunt helpen KIANAO aan te bevelen!

Plaats een reactie op TikTok
2. plaats een reactie op Instagram

Ga naar de weggeefpost op onze Instagram pagina, en vertel ons wat je zo leuk vindt aan KIANAO! Vergeet niet minstens één vriend in je commentaar te taggen, zodat je ons kunt helpen KIANAO aan te bevelen!

Plaats een reactie op Instagram
3. plaats een reactie op Facebook

Ga naar het weggeefbericht op onze Facebook pagina, en vertel ons wat je zo leuk vindt aan KIANAO! Vergeet niet minstens één vriend in je commentaar te taggen, zodat je ons kunt helpen KIANAO aan te bevelen!

Plaats een reactie op Facebook